Selecteer een pagina

Admiflex

 

Referenties… ambassadeurs voor Admiflex

 

 

 

 

ADMINISTRATIE MKB

BELASTINGZAKEN

ADVISERING

ADMINISTRATIE MKB

ProPlanet B.V.

Al meer dan 10 jaar maakt ProPlanet B.V. gebruik van de diensten van Admiflex als het gaat om het opstellen van haar jaarrekening en het verkrijgen van financiële adviezen. Admiflex heeft in al die jaren bewezen een deskundige en vooral betrouwbare partner te zijn. De professionele werkwijze in combinatie met een gedegen kennis van de administratieve en fiscale regelgeving maken dat ProPlanet zich volledig kan concentreren op haar klanten en kerntaken. Daarnaast is de omgang met Theo Kolk over het algemeen informeel en prettig, waardoor het menselijke aspect niet uit het oog wordt verloren. Kortom ProPlanet is een zeer tevreden klant en hoopt nog jarenlang op deze voet met Admiflex door te gaan. Wij bevelen Admiflex dan ook graag bij andere MKB-bedrijven aan.

Geert Nieuwenhuizen, algemeen directeur

Foto: In de periode 2002-2007 is Theo Kolk werkzaam geweest als adjunct-directeur bij ProPlanet B.V. Voor het door ProPlanet ontwikkelde programma “SaniNet” is destijds op de internationale bouwbeurs een Award uitgereikt.

 

BELASTINGZAKEN

Werken met Admiflex,

Sinds 2005 werkt Admiflex voor Het Communicatieplein. Na de eerste ontmoeting was er gelijk de klik met Theo. Zijn expertise op financieel gebied mag er wezen en wat hij zelf niet weet laat hij graag over aan specialisten die hij dan voor je regelt. Wat ik zo prettig vind aan de samenwerking is de menselijke maat die Theo en Daniëlle bieden. Naast het serieuze van zijn (vak) werk heeft Theo ook een dosis humor die helemaal aansluit bij de mijne. Ik zal Admiflex dan ook zeker aanprijzen bij andere bedrijven.

Ferdy Steger, directeur

Het Communicatieplein, Boxtel

 

ADVISERING

DANIËLLE VAN INGEN

Zij is de drijvende kracht achter de digitalisering van de administratie. Met meer dan 20 jaar ervaring is zij een allround professional en werkt met programma's als: Afas, Exact, Twinfield, Vakware etc. Daniëlle en Theo zijn samen eigenaar van Admiflex.

THEO KOLK

Zijn grote kracht ligt in zijn uitgebreide kennis en ervaring. Deze heeft hij opgedaan in een accountantskantoor en als controller/salesmanager in het bedrijfsleven. Hij begeleidt elke klant cijfermatig, adviseert en denkt desgewenst mee in de bedrijfsprocessen. De ideale sparring partner.

MONIQUE VAN DER POEL

Verzorgt samen met Daniëlle de administratie voor de cliënten.

JOOP PETERS

Specialist in het voorbereiden van de fiscale aangiftes.

DÉSIRÉE PAAUWEN

Beheert de salarisadministratie en het secretariaat van Admiflex B.V.

WILMA PENNINGS

Verzorgt samen met Daniëlle de administratie voor de cliënten.